Historien bag Draindane

Draindane-konceptet og -produktet er udviklet af undertegnede.
 
Jeg har et ejendomsservicefirma (Wilner ApS), og idéen opstod i forbindelse med mit arbejde med indflytning af beboere i nybyggeri.
 
Jeg oplever dagligt stærkt utilfredse beboere. Balladen går på den nuværende løsning på drænhuller, som er en sort spand. Enten stående på gulvet eller hængt op i en krog i loftet.
 
Da jeg blev bekendt med problemet første gang, undrede det mig, at der ikke fandtes nogen bedre løsning end spanden. Det måtte være muligt at finde på et mere brugervenligt og pænere produkt - der kunne gavne både beboere, byggeledere og administratorer.
 
Min tanke var, at jeg skulle finde på noget, der var nemt at skrue op i loftet, som kunne gribe vandet, og som i grove træk skulle ligne en hvid lampe (plafond), der kunne gå i et med loftet.
 
Sådan opstod Draindane, som den ser ud i dag i store træk. Selve formen har ændret sig flere gange i forløbet, fordi der hen af vejen er opstået flere forskellige ting, der skulle tages højde for - og fordi jeg også er blevet klogere på hvilke behov, den skal dække.
 
Det vigtigste med Draindane har hele tiden været at lette arbejdet for alle der er involveret i problematikken med drænhuller. Derfor tester vi løbende produktet og indhenter feedback fra brugerne, og derfor udvikler konceptet sig kontinuerligt.

Peter Wilner Hansen
Resultatet er både praktisk og æstetisk - se selv Draindane her.

Hold mig opdateret

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 50 200 250, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Draindane ApS
Farverland 4
2600 Glostrup
Telefon: +45 50 200 250
E-mail: info@draindane.com
CVR: 40197443
     
Draindane | Falkevej 18 | 2600 Glostrup | Tlf.: 50 200 111